søndag 13. juni 2010

VM VM VM...

Ikke bare er fotball forbanna gøy og spennende (sånn bortsett fra når Algerie møter Slovenia og man holder på å sovne), men det er også MYE snacks for øya der!

Yes, du har skjønt det, dette er intet mindre enn et sikle-innlegg. Et skikkelig kvinnfolkinnlegg om fotball-VM. Det på høy tid å lage ei liste synes jeg!

Og jeeesus, hvor skal man starte? Ta alle nasjonene?

Hva med å starte med en helvetes barsk, serbisk kar? JA. Det liker man. Det liker JEG.

Ladies and... Nei. Ladies, I give you: Nemanja Vidic! GRR. Han er fryktløs på banen, og jeg mistenker at han er fryktløs i livet også. Barsk og fryktløs, men seff myk som få på innsida. Se da! Killer. Og serbisk må jo bare være sexy?



Og heey, hva er så dette? En aldri så liten godbit fra England! Stram kar, synes nå jeg. En favoritt dette! Litt glætt, men læll - John Terry.



Guillermo
, Guillermo.. Greia er jo at karen er yngre enn meg, men likevel heit! Det skulle'n ikke tru, hæ? Trenger ikke være 40 veitdu. Dette er altså Guillermo Ochoa, Mexicos 24 år gamle keeper. Snacks!




Oui, oui, OUI! Yoann (som jo MÅ være det staute navnet Johan direkte oversatt til fransk) Gourcuff er en aldri så liten (og litt for ung) godbit fra Frankrike. Er liksom ikke hunkenes land det der, men fotballspillerne er da ikke så ille! Ser bedre ut enn han langhåra typen til Helene (...og gutta), i alle fall. Søt kar dette, han ser heeelt OK ut altså.



Vertsnasjonen har også godbiter å by på. Godbiter med sving i hoftene for svarte. Han her er rett og slett lekker, og så kan han jo spille også (prøver desperat å roe ned fjortisfaktoren et hakk, uten å lykkes særlig?). Uansett, Tsepo is my guy! Talk dirrrty to me, Tsepo Masilela! "Ngala-klikk-klikk-mbafana-ngogo-klikk-klikk"? Funker ikke det, så vet ikke jeg.


Så, gutter (hallo, David Beckham liksom.. vi vet dere jåler som faen) og jenter, da er det bare å lene seg tilbake i godstolen, jekke en øl og sikle som faen. Synd at Norge ikke kom med, da hadde John Arne Riise toppet hele driten. HAHAHA. Veldig, stygge faen.

1 kommentar:

sarahklikkklakk sa...

å herregud korr æ savne dæ!!

du e artiast i verden!!!