mandag 22. mars 2010

Matglad og gladfeit!

I dag er det matblogg som duger.
Magnhild Espelid Hovig FTW!
Jeg har laga middag, og den middagen ble inten mindre enn møkkgod.
Så god at jeg foreviga den OG fikk lyst til å blogge om den.
Da snakker vi FÔR, da. Tjohei.

Oppskrift følger selvfølgelig.

Navnet på denne usannsynlig gode retten: Sarv.






Nam nam. Ikkje sant?
Nåja.

En stor neve pasta, en dæsj ruccula, noen cherrytomater, en stor dæsj pesto, en klump kyllingfilét og litt rødløk. På toppen strør du uanstendige store mengder spyost. Ost som lukter spy, men som ikke smaker det. Jajamensann! Parmesan.

Bon apetitt! Husk å rap etterpå. Litt festlig, "ape-titt". Ekstremt god humor er også viktig!

Takk for oppmerksomheten.

Ingen kommentarer: